real time web analytics
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

TRANSPORT;
de transportkosten zijn in de huidihe tijd een wezenlijk onderdeel uit van de totale kostprijs. Voor het midden en zuiden van Nederland hanteren wij -ongeacht de omvang van uw bestelling- een bijdrage in de transportkosten van € 145,00 (excl. BTW) per transport.
LET OP; boven de lijn Amsterdam - Zwolle kunnen deze kosten afwijken, indien aan de orde wordt dat eerste met u besproken. Bestellingen bestemd voor de eilanden zullen we tot de door u aangegeven haven op het vaste land brengen. Vóór wij een leveringstraject opstarten zullen we u éérst informeren en vragen om akkoord. 

NB; we spreken over een bijdrage in de transportkosten. Een deel van de transportkosten zit ook al in de prijs van het product. Daarnaast kunnen wij door efficiënt combineren van meerdere kleine bestellingen de kosten relatief laag houden en derhalve volstaan met een bijdrage v.a. € 145,00 (excl. BTW). Indien u hier zelf de bestelling afwikkelt ontvangt u € 20,00 korting voor zelfwerkzaamheid.

TRANSPORT BIJ EVENTUELE RETOUR ZENDING;
de wet bepaalt uw recht op retourzending bij 'kopen op afstand'. U betaalt dan de kosten van de retourzending zelf en ontvangt het geld voor de aankoop terug.
LET OP; u bent geheel vrij uw eigen transporteur te kiezen. Houd echter rekening met het feit dat uw retourzending een individueel transport betreft en dat de kosten dan beduidend hoger zullen uitvallen dan de bijdrage van € 145,00 excl. BTW die u bij levering betaalt.  

MINIMUM BESTELLING;
gebruikte tegels worden in pakketten geleverd. Hoe dikker de gewenste tegel, hoe minder er in één pakket gaan. 
U kunt bestellen per 'm2' doch voor elke tegeldikte geldt een bepaald te bestellen minimum (nog minder kunnen wij niet leveren omdat dan de transportkosten onevenredig duur worden).

Bestel niet te krap! Later een kleine hoeveelheid nabestellen is door de extra transportkosten altijd onevenredig duur.

BETALEN BIJ LEVEREN !
Onze prijzen zijn scherp en dit proberen we ook zo te houden. Dit is de reden dat we gebruikte materialen aanbieden op basis van 'vooraf betalen' of 'contant afrekenen bij levering'. Kiest u voor contant betalen aan de chauffeur (pinnen niet mogelijk) dient u bij levering zelf aanwezig te zijn (de chauffeur belt u ca. 30 minuten voor aankomst).
 

Foto
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Deze selfservice voor gebruikte 30x30 betontegels is onderdeel van KlinkerCentrale

WELKOM op de offerte- en bestelpagina voor 'gebruikte betontegels', we bieden op deze wijze de standaard 30x30-tegels aan in de kleuren antraciet/grijs en heide/rood. U krijgt de gelegenheid uw totaalprijs uit te rekenen van gebruikte tegels (incl. bezorging) eventueel samen met ophoogzand en/of nieuwe opsluitbanden. In het onderste veld 'Totaal bedrag' staat het te betalen bedrag incl. transport en BTW. LET OP; bij hoge uitzondering kan boven de lijn Amsterdam-Zwolle een hogere transportbijdrage worden gerekend dan de genoemde € 90,00 excl. BTW. DIT WORDT ALTIJD VOORAF MET U OVERLEGD !!!  

U gaat pas daadwerkelijk bestellen nadat u nadrukkelijk opdracht hiertoe geeft (u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw bestelling te vroeg wordt verstuurd).

Betaling kan plaatsvinden contant bij levering aan de chauffeur of vooraf via een eigen bankoverschrijving (u hoeft dan niet zelf bij de levering aanwezig te zijn).

We hebben meestal ruime voorraad maar BESTEL ALTIJD TIJDIG i.v.m. planning van het transport!! Zoekt u andere tegels of eventueel nieuwe?? Kijk dan eens op onze sites KlinkerCentrale.nl en Klinkerdirect.nl .